Δ. Κανιστράς – Β. Παπαδοπούλου – Χ. Κανιστρά

Το φροντιστήριο Χρυσή Τομή με συνεχή επιτυχημένη παρουσία στη μέση εκπαίδευση για περισσότερα από 26 χρόνια οδηγεί με επιτυχία τους μαθητές του.

Το φροντιστήριο μας λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια η οποία συνδυάζει τους στόχους με τα αποτελέσματα, το όραμα με την επιτυχία, τις γνώσεις με την εμπειρία. Με σύγχρονα μέσα και αντιλήψεις, με πρότυπη οργάνωση με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και πάνω από όλα με ένα υπέροχο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζουμε στους μαθητές μας την επίτευξη των υψηλότερων στόχων.

Για μας ο κάθε μαθητής είναι μοναδικός και έτσι ακριβώς τον αντιμετωπίζουμε. Μαζί μας νιώθει σιγουριά, ασφάλεια και δύναμη. Του δίνουμε γνώσεις , εφόδια και αυτοπεποίθηση ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε απαιτητική εκπαιδευτική δοκιμασία.

Μαζί μας ο γονιός αισθάνεται ενήμερος και ασφαλής. Δεν καλλιεργούμε ποτέ ψευδή εικόνα, στον μαθητή και στην οικογένεια του. Είμαστε πάντα ειλικρινείς τόσο για τις πραγματικές δυνατότητες του, όσο και για την ένταση της προσπάθειας που απαιτείται για να έλθει η επιτυχία.
Η υπέρτατη χαρά είναι να βλέπουμε τον μαθητή μας με τη δύναμη που προσφέρει η ομάδα να αναπτύσσει μια εκπληκτική δυναμική και να κατακτά στο τέλος τα όνειρά του.